rt48.nl

Sterk

En zo kwam er een einde aan een Sterk jaar zonder al te veel Gekke Geit

Op 1 april is zonder grap het jaar afgesloten. Sterk was het bestuur 2014/2015 en op naar een nieuw bestuursjaar met vele Gekke Geiten en andere activiteiten. Bestuur, bedankt, bestuur, succes!

Fasten your seatbelts, it's going to be a bumpy flight

We zien ze vliegen!
We zien ze vliegen!

Voor het VKU dit jaar was de bestemming Schiphol. Heerlijk vliegtuigjes kijken, een betrokken buschauffeur die een rondleiding over de terminal verzorgde en op de terugweg patatjes eten in Almere. Een leuke afsluiting na een heerlijke treinreis die niemand had zien aankomen. Heren, bedankt voor de captainspetjes en de geweldige dag!

Een gelukkig en Sterk 2015

Na wederom een warme winter waarbij schaatsen slechts op 'Bussum on ice' mogelijk was en ieder zich met kerst en O&N weet tegoed had gedaan aan al het lekkers is begin januari het nieuwe jaar ingeluid door het bestuur. Heidezicht werd dit jaar het toneel van de poppenkast, trekharmonica en heerlijke versnaperingen. De kids konden heerlijk binnen het afgesloten terrein hun gang gaan, dus voor de volwassen een perfecte borrel. Bestuur, goed geregeld!

En toen was er feest

Het hoogtepunt voor de Bussemse en Naardense uitgaansevenement was dit jaar het Service feest. Bel Ami was de gelegenheid waar een 300 man uit zijn dak ging op de beats van de DJ. Een beproefd recept voor het sponsoren van het goede doel. En dit jaar werd er weer veel opgehaald voor KIKA.

 

Echte mannen gaan.......

Begin oktober trokken de Echte Mannen op naar the Dutch Mountains, het verre Maastricht. Een Pitoresque dorpje vlak bij onze Belgische zuiderburen waar het terrein nog wat glooit. En dus plek voor een heuze indoor Skibaan. Want het was namelijk dertig graden buiten dus was het beter om binnen met -5 graden een paar pistes kapot te skieen.

 

Aansluitend trok het illustere gezelschap op naar de binnestad van Maastricht om daar met gekamde haartjes het nachtleven in te duiken. Hoewel de WC-opwachtservice niet veel wist te oogsten gingen 's avond toch mooi de voetjes van de vloer in de vele krochten van Maastricht.

60 jaar RT48

Na 60 jaar het Noordelijk Gooi op de kaart te hebben gezet was het mooi tijd om dit heugdelijk feit te vieren. Met een welkomstdrank achter de kiezen was het beulen geblazen, 15 man sterk op het rugbyveld los gaan. Onder de bezielende trainer werden ons de fijne kneepjes en greepjes van het rugby bijgebracht. Dit evenement waar de vonken vanafsprongen trok menig kijker van jong tot zeer oud.

 

 

Na een korte opfrisser was het tijd om het varkentje te wassen en meteen maar op het spit te rijgen. En mannen met varkens op een BBQ leidt al snel tot vuur, vuur en nog eens vuur.....

Sterke rally, Stoere auto's

23 augustus waren de meeste vakantievierders terug van Lloret, Blanes en Sao Lou werd het weer tijd om de oorverdoevende pk-tjes uit te laten! De stalen rossen varierend in leeftijd en klasse trokken in alle vroegte op pad om Nederland een stukje onveiliger te maken.

Een pittig parcours waarbij de winnaar ongewis is gebleven ondanks het feit dat meerdere kandidaten deze titel claimden.

 

 

 

 

 

 

 

 

De Nu al Legendarische Voetbalavond

Op 14 juni wist niet alleen Chili de Aussies gek te maken met 3-1, maar hebben Willem en Joost hun krachten gebundeld om de buurt gek te maken. De Nu al Legendarische Voetbal avond, een ongekend sterke formule waarbij tot in de vroege uurtjes onder het genot Lunterens vlees en menig drankje de straat volledig was ingenomen. Naast onze trouwe vrouwelijke supporters hebben Gullit, Robben en menigeen voetballet zijn opwachting gemaakt. En avond die niet snel vergeten zal worden....

 

Logo_WK_2014_Brazilie_FIFA

 

Maasklantjes maken Naarden/Bussum onveilig

Gespot op zaterdag 24 mei: Maasklantjes in de wijken van Naarden en Bussum.

 

New Kids, Lekker Fout!

 

Met dit thema en letterlijk in Running outfit is dit jaar diner gepasseerd. De verblindende aussies, de strakke dakkies en de cita's ontbraken niet. Menig tafelaar voelde zich heerlijk in zijn zondagse camping smoking! Mooi weertje, mokkels, broodje bakpao en bier in blik. Het was weer een mooie happening en wij sluiten af met de tekst:

 

"Je kunt de groeten uit Bussum krijgen, Verrekte Mongols!!!"

Commisies 2014-2015

Het sterke bestuur heeft haar plannen voor het bestuursjaar 2014-2015 sterk ingezet. Hiervoor hebben zij een sterk aantal mannen nodig om dit voor elkaar te boksen. De volgende commisies zijn benoemd:

 

 • Running Dinner:Rutger en kandidaat (Laurens L.)
 • Vader-Kind Uitje Laurens S. en Bas
 • Hereniging der Zielen-Rally Pieter-Bas en Sjoerd
 • Uitbreiding Bas en Vincent H.
 • Serviceactiviteit Jorn, Wouter en kandidaat (Joris)
 • Ladies Night Sam en Wilbert
 • Echte Mannen Weekend Vincent H. en kandidaat (Robert)
 • Kascommissie Laurens S.
 • Alpine commissie Pieter-Bas
 • Juridische Commissie Joris
 • Master of Arms Sjoerd
 • Internet-foto Vincent L.
 • Consumabel Wouter
 • Lustrum Commissie Thijs, Vincent L. en kandidaat (ntb)
 • Social Media Thijs

 

Bestuurswissel 9 april

Op woensdag 9 april heeft het royale bestuur haar taken overgedragen aan een nieuw enthousiast bestuur.

 

En het nieuwe Sterke bestuur 2014-2015 is geworden:

 

Voorzitter: Willem Zimmerman

Secretaris: Maurice Kalsbeek

Penningmeester: Joost Becker

Een Royaal Jaar ...... tralalala......

Tja, dat was me een jaar zeg.....erg Royaal met dank aan het bestuur 2013-2014! Hulde heren.

De jongens

Bestuursjaar 2013-2014 Royaal

Na een mooie bestuurswissel waarin het "Zeker" werd stilgestaan bij het afgelopen jaar is het nieuwe bestuur "Royaal" geinstalleerd. Voor het nieuwe jaar is een aantal doelstellingen geformuleerd:

 1. Er wordt vorstelijk gestalte gegeven aan de levende service gedachte. De service commissie zal ervoor zorgen dat er Royaal gedoneerd wordt aan het goede doel.
 2. We gaan zorgdragen voor een zeer Royale opkomst op het, voor ieder toegankelijke, Echte Mannen Weekend.
 3. Er zal een kwalitatief hoogstaande Royale uitbreiding gerealiseerd worden naar 20 leden.
 4. Voor de nieuwjaarsreceptie zullen we een Royaal alternatief bieden en verzoeken derhalve de clown zich te melden bij het UWV.
 5. "Zeker" zal de Hereniging der Zielen - Rally in samenwerking met de Royal Old Timers Club worden voortgezet.
 6. We houden een Royale band met de Oud-Tafelaars middels een grote Zwanenzang en het Alpine Weekend.
 7. Het XIIe Lustrum zal royaal worden voorbereid om samen met alle Oud-Tafelaars in de zomer van 2014 te mogen vieren.

 

steen des aanstoods

Na 4 jaar in bezit te zijn geweest van de huidige voorzitter, verhuist de steen naar Thijs van Schothorst.

Een kleine update...

samenvattend...
samenvattend...

Wat een periode hebben we als tafel achter de rug.

Aan het einde van de zomer hebben we met een aantal actieve leden een prachtige dag beleeft met de RT 48 Rally! Jammer dat sommige auto’s het begaven, maar uiteindelijk is het een mooie dag geworden met een borrel bij de voorzitter om de hoek in een prachtige garage met dito bolides!

 

Uiteraard was het hoogte punt van het jaar het waanzinnige feest dat alweer voor de tweede keer werd georganiseerd. Een doorslaand succes was het! Er werd zelfs gesproken over een zomer en een winter editie! Het belangrijkste is natuurlijk dat we nu als RT48 gezamenlijk hard gewerkt hebben om veel mensen de avond van hun leven te laten bezorgen, maar uiteraard om een mooi bedrag binnen te halen voor het goede doel. In totaal hebben we ruim Eur. 13.000 opgehaald voor het goede doel!

 

Het nieuwe jaar werd ingeluid met de meest gewilde goochelaar van Nederland. De kinderen waren weer onder de indruk van de kunsten die deze man ten tonele brengt. Ook al waren alle trucjes hetzelfde als vorig jaar, de kinderen vonden het fantastisch! Dit jaar had hij een nieuwe act. Hij was nogal in zijn nopjes en verzocht iedereen buiten te komen. Daar nam hij wat slokken brandewijn en gaf een show waar ze in Vegas nog wat van kunnen leren!

De meest actieve leden zijn met hert EMW de sneeuw ingedoken en hebben daar weer de boel onveilig gemaakt en de mooiste afdalingen gemaakt.

 

Onze grote vrinden Sjoerd en Joost hebben een oorkonde van de Voorzitter in ontvangst mogen nemen die ze op hun werkkamer met trots kunnen ophangen.

 

Nu is het tijd om deze site aan te passen, daar gaat aan gewerkt worden,…wordt vervolgd…

4 APRIL as BESTUURSWISSEL RT 48!!

Waarde heren,
 
De zon schijnt, een nieuwe lente is gekomen en dus is het bijna tijd voor het hoogtepunt van het Tafeljaar; de Bestuurswissel op 4 april!!
 
We zullen deze avond de andere Grensverleggende hoogtepunten van het afgelopen Tafeljaar de revue late passeren....................
 
Het jaar was in meerdere opzichten Grensverleggend: zo is het jaarlijkse bezoek aan de Euro RT48 meeting in ere hersteld, heeft de Tafel een grandioos servicefeest in The Upper Deck georganiseerd (opbrengst van Eur 13.500 voor het NKI-AVL), hebben de zogenaamde Thema avonden voor verdere diepgang en verbreding gezorgd, en is het Echte Mannen Weekeinde op de ski-pistes in Oostenrijk gehouden.
Kortom, een jaar om even bij stil te staan en niet te missen!
 
Dus reageer allen voor 28 maart as, indien nog niet gedaan, svp met de mededeling dat u van de partij bent op woensdag4 april aanstaande vanaf 19:00 uur in de Vernissage (naast ’t Spant) te Bussum.
 
Heel graag tot 4 april, namens het bestuur,
 
Léon Kempeneers

Echte mannen skieen in Berwang

Ook het Echte Mannen Weekend stond in het kader van het Grensverleggende thema. Dit jaar gingen de mannen naar het pitoreske Berwang. Gesterkt door de waarschuwing in de Telegraaf dat skieen bij 25 graden onder 0 alleen geschikt is voor echte helden ging de eerste shift donderdag op pad om kwartier te maken.

Helaas sloeg het noodlot toe voor de nakomers: de Luftwaffe besloot alle toestellen aan de grond te houden. Na kort spoedberaad waarbij enkele tafelaars nog diezelfde avond per auto wilde afreizen moesten de achterblijvers zich toch gewonnen geven.

De klap was groot toen het bericht Berwang bereikte, echter in de spirit van de tafel werd al snel de draad weer opgepakt, al kon een enkeling het niet laten zijn frustratie te botvieren op de lokale Justin Biebers.

Het was een weekend vol waxcoats, runs op het kinderbuffet, brandende bars van de flaming B52's, acrobatische salto's in de eetzaal van Bas Sr, cursus ethiek begeleid door de Jurische Commissie. Kortom teveel om op te noemen. De reservering in Kaiserhof Berwang staat alweer in de agenda....

Service feest: 12.548 euro voor het NKI-AVL

Zaterdag 26 november zal nog lang in de geheugens in Bussum en omgeving gegrift staan. Deze avond organiseerde RT48 voor het eerst sinds lange tijd een groot service evenement, en wat een evenement werd het. Ruim 300 uitzinnige feestgangers beleefde een spettered feest onder leiding van DJ Didier en Sax-o-joe.

De lokatie was top, de drankjes vloeiden rijkelijk en de dampende menigte ging uit zijn dak.

Als klap op de vuurpijl onthulde de voorzitter dat er 12.548 euro opgehaald was voor het NKI-AVL, een bedrag waar wij tevoren alleen maar over durfde te dromen.

Dit feest gaat nog een staartje krijgen.....

Credits-opbouwen-bij-de-Ladies-night

Op 3 september was het eindelijk weer zover: tijd om de dames in het zonnetje te zetten en weer credits op te bouwen voor het aankomen echte mannen weekend. Ondanks dat zelfs de ladies night commissie zelf verrast werd hoe snel het event naderde, werd het toch een fantastische avond. Na overleg met de ladies-night-cie is besloten geen beeldmateriaal van de avond vrij te geven.

Hereniging der zielen bij een verloren ziel

Na een verregende zomer was het begin september hoog tijd om de zielen weer te herenigen. In de spirit hiervan werd besloten om bij onze oud-tafelaar Jasper het diner te nuttigen op het terras van Bel Ami. Helaas was Jasper die avond zelf niet aanwezig om zich bij ons te voegen, maar het werd ondanks dat een geslaagd wederzien.

Vader-kind uitje op de boerderie

Het vader-kind uitje vond dit jaar dicht bij huis plaats. Bij onze enige echte Bussumse boer kregen zowel kinderen als vaders nog eens piekfijn te horen waar onze boter, kaas en eieren vandaan kwamen. Alhoewel de uitbreidingscommissie direct allert werd om deze sympathieke Gooische boer bij ons divers gezelschap in te lijven werd toch al snel besloten dat we uiteindelijk het liefst ons kaasstolpje gesloten houden.

Running dinner in Arabische sferen

Op 28 mei vond het jaarlijkse Running Dinner event plaats. Onder de bezielende leiding van Laurens, Wilbert en Daan werd dit jaar onder het theme "Arabische Lente" wederom een spetterende avond georganiseerd.

Alle gastheren en -dames hadden zich tot in de puntjes voorbereid om dit onvergetelijke moment tot een groot succes te maken.

 

RT48 presenteert Studio 48

Na een korte radiostilte eindelijk weer nieuws op het RT48.nl front. En niet zomaar nieuws. Op 26 november zal RT48 een spetterend benefietfeest organiseren onder de titel:

 

Studio 48

 

Het thema van het feest is geinspireerd op de legandarische 'Studio 54' in New York. De opbrengsten van dit feest komen ten goede aan onderzoek naar een nieuwe revolutionaire behandeling tegen uitgezaaide melanomen: Young TIL Therapy. Het onderzoek vindt plaats in het Antony van Leeuwenhoek ziekenhuis in Amsterdam.

 

Het belooft een fantastische avond te worden, de kaarten zijn beperkt dus zorg dat je zo snel mogelijk een kaart bij een tafelaar weet te bemachtigen!!!!

 

 

 

Bestuurswissel 30 maart 2011

Heren, 30 maart 2011 vindt er de jaarlijkse bestuurswissel plaats in de Vernissage. Komt allen!

 

Echte Mannen Weekend

5 februari is het zover. Dan gaan we van zaterdag 12.00 tot zondag 12.00 met nieuwe schoenen een mooi echte mannen weekend beleven. 

Nieuwjaarsborrel

Zaterdag 8 januari 2011 luiden wij het nieuwe jaar in met een borrel van 16.00 en 18.00 voor iedereen met de kids.

Ladies Night

Zaterdag 27 november was er de jaarlijkse dames avond. Dit was fantastisch georganiseerd in Haarlem. Naast lekker eten is er voor de vrouwen aan geuren geroken en hebben de mannen wijn geproefd.

Vader-kind uitje; 9 oktober 2010

Een mooie middag en avond met onze kroost bij de Vernisage

 

Lange avond; 22 september 2010

Dit keer ontving Joris de spreker van de avond, Diederik, op zijn nieuwe kantoor in Almere. Tussen de Apples, olijfbomen en trendy bureaux kwamen we alles te weten over de energieslurpende datacentres in het land.

Zwanenzang

Dankzij initiatief van Harm was er sinds lange tijd weer eens een zwanenzang. We zijn gestart bij onze stamkroeg De Viersprong om via een omweg te eindigen in het Zaadhuis. Kortom een geslaagde avond.

Hereniging der Zielen; 21 augustus 2010

na heerlijk onder de zon gelegen te hebben met de gezinnen, waren we weer blij elkaar te zien. Een goed etentje bij Archibald Schimmelpenninck was de setting.

Zomerborrel; 10 juli 2010

Ondanks dat velen al lekker in Zuid Frankrijk of Italie zaten, was het met de thuisblijvers een zeer gezellige middag en avond bij Giel en Margo in de achtertuin.

Running diner; 5 juni 2010

Thema dit jaar was bal masque

Service; bakfiets rally

Voortvarend is de tafel gestart met service. Door met een groot aantal bakfietsen deel te nemen aan de bakfietsrally hebben wij mee bijgedragen aan het goede doel. Dat Roel er mee van door ging met een nieuwe fiets was een bonus. 

 

Installatie drie kandidaten

Heren Tafelaars,

 

Met enige trots kunnen wij u mededelen dat we drie nieuwe leden in ons midden hebben. De heren tafelen al enige maanden met ons mee (en we hebben er al goede winst mee gemaakt). Ondanks een heftige discussie en teleurstellende antwoorden van de kandidaat leden, is toch besloten om ze in ons midden op te nemen.

 

Op de foto tonen de heren hun nieuwe das en tafelspeld. De Oorkonde staat nu waarschijnlijk te pronken boven de haard in de woonkamer.

 

Namens het voltallige bestuur: Welkom bij de tafel RT48!

 

Het bestuur

Bestuurswissel 7 april 2010

Heren Tafelaars en oud tafelaars,

 

Op 7 april aanstaande zal het huidige bestuur het stokje overgeven aan een nieuw te kiezen bestuur. Onder het genot van een drankje (accuzuur uit de tap) en een diner bereid door één van onze topkoks, zullen we gezamenlijk terugblikken op het zeer geslaagde bestuursjaar 2009-2010.

 

Wees welkom op de Vernissage vanaf 19:00 uur. Mocht u willen komen, laat ons dat dan vóór vrijdag 2 april even weten.

 

Het bestuur

 

NIEUWJAARSBORREL 9 JANUARI 2010

ZATERDAG 9 JANUARI 2010 WORDEN JULLIE MET VROUW EN KINDEREN VERWACHT OP DE TRADITIONELE RT48 NIEUWJAARSBORREL.

 

  

HET BELOOFT EEN GEZELLIG SAMENZIJN TE WORDEN MET VERMAAK VOOR DE KINDEREN EN VOOR DE INWENDIGE MENS ZAL WORDEN GEZORGD!

 

 

 HET BEGINT ROND 16:30 UUR EN DE EXACTE PLAATS LATEN WE ZSM WETEN!

 

  

TOT IN HET NIEUWE JAAR!

 

  

HET BESTUUR

GERT-WIM

HARM

OLAV

Running Dinner zaterdag 10 oktober vanaf 17:30 uur

Het is alweer een jaar geleden dat we in James Bond stijl bij de verschillende tafelaars een voorgerecht en hoofdgerecht nuttigden. Léon en Ernst zijn inmiddels druk bezig om het running dinner van dit jaar te organiseren. We wachten op de uitnodiging...

 

 

Foto producten bestellen voor het Goede Doel!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

We hebben een mooi nieuw service project!!

 

RT48 heeft een  afspraak gemaakt met met Picture Factory (www.Picturefactory.nl) waarbij tafelaars 20% krijgen op alle fotoproducten die Picture Factory aanbiedt. De helft van deze korting gaat naar één van de onderstaande goede doelen. De andere helft van de korting is voor de Tafelaar zelf. 

 

Wij hebben drie goede doelen gevonden die hier graag hun naam aan willen verbinden:

1. www.Carelanka.nl - Een stichting die zich bekommert om Weeskinderen in Sri Lanka die na de Tsunami hun ouders hebben verloren.

2. www.SOSkinderdorp.nl - Een stichting die zorgt voor kinderden in nood gericht op de derde wereld landen.

3. www.Vierhetleven.nl - Een stichting die ouderen die niet zelfstandig meer kunnen of durven meeneemt naar het Theater.

 

Kortom allemaal goede doelen die de Ronde Tafel een warm hart toedraagt.

 

Klik hier om je fotoproducten te bestellen!!!

 

Uw Bestuur

HERENIGING DER ZIELEN

Zaterdag 15 augustus

WE GAAN OP HERTENJACHT!

 

19:00 in restaurant 't Hert in Naarden-Vesting Cattenhagestraat 12

 

Aanmelden bij Daan en Willem

 

 

 

ZOMERBORREL RT48

 

 

Beste Tafelvrinden,

 

 

 

Als de gedachten aan de camping van Ameland of de pied a terre aan de Cote d'Azur al weer lang vervlogen zijn, nodigt het bestuur u graag uit voor de traditionele

Zomerborrel op Zaterdag 8 Augustus om 16:30 uur bij Archibald Schimmelpenninck te Bussum.

 

 

Bij dit vrolijke weerzien kunnen verhalen worden uitgewisseld over kotsende kinderen op de Route du Soleil en weggewaaide tenten aan de Costa Brava en kijken we uiteraard terug op het Lustrum.

 

 

 Omdat je onder de 40 jaar geen bier krijgt bij Archibald zijn ook onze gewaardeerde 40+-ers van harte welkom.

 

Groet en tot zaterdag.

 

 

 

 

Het Bestuur

Gert-Wim, Harm, Olav

 

HERENDINER LUSTRUM RT48 GROOT SUCCES!

 

Heren, het was vrijdag 26 juni een onvergetelijke avond.

 

Een echt herendiner, gelardeerd met mooie verhalen en dito vermaak.

 

Mooi om te zien dat zoveel oud leden zich nog steeds nauw verbonden voelen met de Tafel.

 

Dank aan de Lustrumcommissie en allen die aan deze geweldige avond hebben bijgedragen.

 

Dank ook aan Daan die zeer mooie plaatjes heeft geschoten. Maar liefst 3 albums hebben we kunnen vullen. De rubriek 18+ pas openen als je collega's met lunchpauze zijn.

  

Het Bestuur,


Gert-Wim,  Harm en Olav

VANAVOND!!!!

LUSTRUM - HERENDINER

VRIJDAG 26 JUNI 2009 19:00 UUR VERNISSAGE

 

 

Mannen van de rijzende feestvreugde,

 

Het is bijna zover – de voorbereidingen zijn in volle gang en we zijn de laatste dingen aan het regelen.

 

Het bestuur heeft zich met het vol enthousiasme in het strijdgewoel gemengd gevoegd met een aantal barslechte ideeen, die de feestvreugde naar ontstellende hoogte- ofwel dieptepunten zal brengen.

 

De lijst met feestparticipanten dreigt nu definitief uit zijn voegen te groeien, maar ons is beloofd dat de bierfusten van ongekende diepte zijn op de vernissage.

 

 

De activiteiten zullen om 19.00 uur beginnen – kom niet te laat anders mis je een belangrijk deel van de pret !

 

Dresscode is nog altijd Smoking – zo’n partij zou je niet anders willen meemaken.

 

 

PS Mocht het toch zijn dat je jouw oude strijdmakker met het slechtste aanmelding gedrag nog mist op de distro-lijst van deze mail – haal hem even van stand-by of duw hem aan en zorg dat hij erbij is !

 

 

Mvg uw Lustrumcomissie

Marc de Wildt 06-51430120

Ralph Geertsema 06-26052252