rt48.nl

Sterk

En zo kwam er een einde aan een Sterk jaar zonder al te veel Gekke Geit

En zo kwam er een einde aan een Sterk jaar zonder al te veel Gekke Geit

Op 1 april is zonder grap het jaar afgesloten. Sterk was het bestuur 2014/2015 en op naar een nieuw bestuursjaar met vele Gekke Geiten en andere activiteiten. Bestuur, bedankt, bestuur, succes!

Fasten your seatbelts, it's going to be a bumpy flight

We zien ze vliegen!
We zien ze vliegen!

Voor het VKU dit jaar was de bestemming Schiphol. Heerlijk vliegtuigjes kijken, een betrokken buschauffeur die een rondleiding over de terminal verzorgde en op de terugweg patatjes eten in Almere. Een leuke afsluiting na een heerlijke treinreis die niemand had zien aankomen. Heren, bedankt voor de captainspetjes en de geweldige dag!

Een gelukkig en Sterk 2015

Een gelukkig en Sterk 2015

Na wederom een warme winter waarbij schaatsen slechts op 'Bussum on ice' mogelijk was en ieder zich met kerst en O&N weet tegoed had gedaan aan al het lekkers is begin januari het nieuwe jaar ingeluid door het bestuur. Heidezicht werd dit jaar het toneel van de poppenkast, trekharmonica en heerlijke versnaperingen. De kids konden heerlijk binnen het afgesloten terrein hun gang gaan, dus voor de volwassen een perfecte borrel. Bestuur, goed geregeld!

En toen was er feest

Het hoogtepunt voor de Bussemse en Naardense uitgaansevenement was dit jaar het Service feest. Bel Ami was de gelegenheid waar een 300 man uit zijn dak ging op de beats van de DJ. Een beproefd recept voor het sponsoren van het goede doel. En dit jaar werd er weer veel opgehaald voor KIKA.

 

En toen was er feest

Echte mannen gaan.......

Echte mannen gaan.......

Begin oktober trokken de Echte Mannen op naar the Dutch Mountains, het verre Maastricht. Een Pitoresque dorpje vlak bij onze Belgische zuiderburen waar het terrein nog wat glooit. En dus plek voor een heuze indoor Skibaan. Want het was namelijk dertig graden buiten dus was het beter om binnen met -5 graden een paar pistes kapot te skieen.

 

Aansluitend trok het illustere gezelschap op naar de binnestad van Maastricht om daar met gekamde haartjes het nachtleven in te duiken. Hoewel de WC-opwachtservice niet veel wist te oogsten gingen 's avond toch mooi de voetjes van de vloer in de vele krochten van Maastricht.

60 jaar RT48

60 jaar RT48

Na 60 jaar het Noordelijk Gooi op de kaart te hebben gezet was het mooi tijd om dit heugdelijk feit te vieren. Met een welkomstdrank achter de kiezen was het beulen geblazen, 15 man sterk op het rugbyveld los gaan. Onder de bezielende trainer werden ons de fijne kneepjes en greepjes van het rugby bijgebracht. Dit evenement waar de vonken vanafsprongen trok menig kijker van jong tot zeer oud.

 

 

Na een korte opfrisser was het tijd om het varkentje te wassen en meteen maar op het spit te rijgen. En mannen met varkens op een BBQ leidt al snel tot vuur, vuur en nog eens vuur.....

Sterke rally, Stoere auto's

Sterke rally, Stoere auto's

23 augustus waren de meeste vakantievierders terug van Lloret, Blanes en Sao Lou werd het weer tijd om de oorverdoevende pk-tjes uit te laten! De stalen rossen varierend in leeftijd en klasse trokken in alle vroegte op pad om Nederland een stukje onveiliger te maken.

Een pittig parcours waarbij de winnaar ongewis is gebleven ondanks het feit dat meerdere kandidaten deze titel claimden.

 

 

 

 

 

 

 

 

De Nu al Legendarische Voetbalavond

Op 14 juni wist niet alleen Chili de Aussies gek te maken met 3-1, maar hebben Willem en Joost hun krachten gebundeld om de buurt gek te maken. De Nu al Legendarische Voetbal avond, een ongekend sterke formule waarbij tot in de vroege uurtjes onder het genot Lunterens vlees en menig drankje de straat volledig was ingenomen. Naast onze trouwe vrouwelijke supporters hebben Gullit, Robben en menigeen voetballet zijn opwachting gemaakt. En avond die niet snel vergeten zal worden....

 

Logo_WK_2014_Brazilie_FIFA

 

Maasklantjes maken Naarden/Bussum onveilig

Gespot op zaterdag 24 mei: Maasklantjes in de wijken van Naarden en Bussum.

 

New Kids, Lekker Fout!

 

Met dit thema en letterlijk in Running outfit is dit jaar diner gepasseerd. De verblindende aussies, de strakke dakkies en de cita's ontbraken niet. Menig tafelaar voelde zich heerlijk in zijn zondagse camping smoking! Mooi weertje, mokkels, broodje bakpao en bier in blik. Het was weer een mooie happening en wij sluiten af met de tekst:

 

"Je kunt de groeten uit Bussum krijgen, Verrekte Mongols!!!"

Maasklantjes maken Naarden/Bussum onveilig

Commisies 2014-2015

Commisies 2014-2015

Het sterke bestuur heeft haar plannen voor het bestuursjaar 2014-2015 sterk ingezet. Hiervoor hebben zij een sterk aantal mannen nodig om dit voor elkaar te boksen. De volgende commisies zijn benoemd:

 

 • Running Dinner:Rutger en kandidaat (Laurens L.)
 • Vader-Kind Uitje Laurens S. en Bas
 • Hereniging der Zielen-Rally Pieter-Bas en Sjoerd
 • Uitbreiding Bas en Vincent H.
 • Serviceactiviteit Jorn, Wouter en kandidaat (Joris)
 • Ladies Night Sam en Wilbert
 • Echte Mannen Weekend Vincent H. en kandidaat (Robert)
 • Kascommissie Laurens S.
 • Alpine commissie Pieter-Bas
 • Juridische Commissie Joris
 • Master of Arms Sjoerd
 • Internet-foto Vincent L.
 • Consumabel Wouter
 • Lustrum Commissie Thijs, Vincent L. en kandidaat (ntb)
 • Social Media Thijs

 

page loading